Termeni si conditii

 1. DEFINITII

Art. 1.1. Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. ( Societatea ) prin intermediul FLEXIHOST (www.flexihost.ro).

Art. 1.2. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:

OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta;
Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Art. 1.3. FLEXIHOST – defineste si denumeste in continuare M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L.

CIF: 39624107
Nr.ORC: J40/10097/2018
Adresa: Str Miercani, Nr 106D, Cam. 1, Bucuresti – ROMANIA,

PRESTATORUL serviciilor de gazduire, inregistrare domenii, cursuri online, servicii promovare, servicii web design, carti si cursuri de instruire practice, care pot fi contractate si cumparate prin intermediul FLEXIHOST (www.flexihost.ro).

Utilizator – persoana fizica sau juridica ce utilizeaza sau acceseaza site-ul FLEXIHOST sau transmite mesaje ( emailuri ) prin posta electronica catre FLEXIHOST.
Client – persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
Comanda – cerere adresata FLEXIHOST de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire site, inregistrare domenii, cursuri online in format video, text sau adudio, cursuri in format tiparit sau electronic (CD/DVD), carti, servicii de consultanta, servicii web design, servicii de promovare online sau participarea la cursurile de instruire organizate.

 1. INTRODUCERE

Art. 2.1. Prezentul document defineste cadrul in care FLEXIHOST este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre FLEXIHOST si clientii sau utilizatorii sai. Toti clientii serviciilor de hosting, webdesign, promovare online sau cursurilor si utilizatorii site-ului FLEXIHOST fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor FLEXIHOST, navigarea pe site-ul FLEXIHOST si corespondenta prin posta electronica ( EMAIL ) presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Art. 2.2. FLEXIHOST isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa sa nu constituie motiv temeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor de orice tip incheiate prin contract intre FLEXIHOST si client.

 1. COMANDA, PLATI SI FACTURARE

Art. 3.1. Orice comanda se va face online pe pagina web FLEXIHOST (www.flexihost.ro) prin e-mail sau telefonic. Clientii se obliga sa furnizeze datele solicitate, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea domeniilor se realizeaza in concordanta cu legile in vigoare. FLEXIHOST nu poate fi trasa la raspundere sub nicio forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Art. 3.2. Dupa finalizarea comenzii se trimite o factura proforma catre adresa de email specificata de catre client. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii. Factura proforma nu are valoare fiscala.

Art. 3.3. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Art. 3.4. Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Art. 3.5. Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite Factura Fiscala.

Art. 3.6. Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, in format PDF. Semnarea si stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Art. 3.7. FLEXIHOST recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ale instrumentului de plata ce atesta acest lucru prin e-mail la contact@flexihost.ro. Clientii beneficiaza de serviciile FLEXIHOST in maxim 72 ore de la confirmarea platii.

Art. 3.8. Suspendarea – Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont de gazduire web dupa trecerea a 15 zile de la data scadentei de plata a facturii proforma daca plata nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate serviciile se suspenda in 3 (trei) zile de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

Art. 3.9. Stergerea Contului – Ne rezervam dreptul de a sterge definitiv toate datele conturilor de gazduire web dupa trecerea a 30 de zile de la data scadenta a facturii proforma daca plata, nu a fost efectuata. Pentru serverele VPS si serverele dedicate datele sunt sterse in 3 (trei) zile de la data scadenta a facturii proforma, daca plata nu a fost receptionata. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.

Art. 3.10. Pentru produsele informationale ( carti electronice, cursuri audio si video ), prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare, pretul afisat reprezentand pretul final platit de catre client, indiferent ca este persoana fizica sau juridica ( platitoare sau neplatitoare de TVA ).

Art. 3.11. Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

transfer bancar
online, cu cardul, prin sistemul MobilPay sau EuPlatesc
urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Art. 3.12. Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

 1. INREGISTRAREA DOMENIILOR

Art. 4.1. Inregistrarea domeniilor .RO se realizeaza in maxim 72 ore dupa confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proforma emise pentru serviciile de inregistrare. Inregistrarea domeniilor .RO se realizeaza in concordanta cu urmatorii termeni si conditii gasiti pe site-ul rotld.ro


Art. 4.2. Inregistrarea domeniilor internationale se face in maxim 72 ore de la confirmarea platii. Domeniile internationale, se inregistreaza in concordanta cu urmatorii termeni si conditii :

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Art. 4.3. Domeniile internationale, nu beneficiaza de protectie Whois/ID Protect. Datele furnizate pentru inregistrarea domeniilor internationale apar public la interogarea Whois a domeniului international.
Aceste date pot fi ascunse prin optiunea Protect Whois/ID Protect, care poate fi activata pe cerere, printr-un ticket de support catre Departamentul Suport Clienti.

 1. GARANTII SI RETURNAREA BANILOR

Art. 5.1. Clientii au dreptul la rambursul integral pentru serviciile de gazduire web in termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Clientii au dreptul la ramburusul integral pentru cursurile online in termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre contact@flexihost.ro. Mesajul trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si codul IBAN si denumirea bancii emitente, pentru ca, FLEXIHOST sa poata returna contravaloarea comenzii. Rambursarea contravaloarea comenzii pentru care s-a solicitat restituirea, va fi facuta in termen de 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.

Art. 5.2. Plata pentru inregistrare domenii, servere VPS, servere dedicate, licente (de ex. CPanel) a certificatelor SSL, servicii de webdesign, promovare online, sau a cursurilor practice de instruire nu este rambursabila. In cazul solicitarii de ramburs pentru serviciile de hosting pretul domeniului fara gazduire se scade din suma totala. Aceasta regula se aplica si pentru clientii care au primit domeniul gratuit sau o anumita reducere in urma unei oferte promotionale.

Art. 5.3. Garantia de rambursare nu se aplica pentru prelungirea sau reinnoirea serviciilor de web hosting.

Art. 5.4. Garantia de rambursare nu se aplica daca s-au incalcat acesti termeni si conditii.

Art. 5.5. FLEXIHOST asigura un uptime de 80% lunar. Daca downtime-ul depaseste 20% lunar, FLEXIHOST se obliga ca la cererea clientului sa returneze acestuia suma ramasa din contract plus 50% din valoarea contractului reprezentand daune pentru eventualele prejudicii create.

 1. UTILIZAREA SERVICIILOR

Art. 6.1. Serviciile oferite de catre FLEXIHOST vor fi utilizate numai scopuri legale. Orice activitati ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.

Art. 6.2. FLEXIHOST isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor FLEXIHOST va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.

Art. 6.3. In cazul in care un cont revandut incalca prevederile din acest document, ne rezervam dreptul de a suspenda acest cont fara a informa in prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de catre noi, urmand ca resellerul (clientul FLEXIHOST) sa fie informat asupra faptelor si motivelor noastre.

Art. 6.4. Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nicio forma si in nicio circumstanta pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislatiei din Romania, Uniunea Europeana si S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

Incalcarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert;
Materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut;
Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
Materiale menite sa incurajeze sentimentul de ura sau discriminare;
Continut pentru adulti, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;
Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, warez, etc);
Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi sau troieni;
Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;
Orice continut considerat de noi ca fiind daunator sau ilegal.
Art. 6.5. Trimiterea de mesaje e-mail in masa se refera la mesajele trimise catre un numar mare de adrese e-mail (o singura data sau in mod regulat). Trimiterea de mesaje in masa este interzisa de pe serverele FLEXIHOST. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.6. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricarui site gazduit pe serverele noastre va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara drept la ramburs.

NOTA: Orice sesizare primita in acest sens si confirmata va duce la suspendarea imediata a contului respectiv fara o anuntare in prealabil a detinatorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 6.7. Pornografia sau orice alte materiale cu continut sexual sau obscen, link-uri avand legatura cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. FLEXIHOST isi rezerva dreptul de a decide ceea ce priveste legalitatea acestor situri.

Art. 6.8. Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

Scripturi pentru proxy sau IRC;
Scripturi pentru Torrent Tracker sau fisiere Torrent;
Scripturi pentru Top-uri sau Statistici;
PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi;
Scripturi de tipul FormMail;
Chat room-uri;
Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce contin gauri de securitate cunoscute;
Scripturi comerciale (platite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibila.
Art. 6.9. Tot continutul site-ului www.flexihost.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea FLEXIHOST si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Art. 6.10. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.flexihost.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.flexihost.ro sau FLEXIHOST , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.flexihost.ro sau FLEXIHOST.

 1. UTILIZAREA RESURSELOR

Art. 7.1. Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller “Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. FLEXIHOST supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Art. 7.2. Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

Art. 7.3. Daca beneficiarul monopolizeaza resursele sistemului si impiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti clienti (peste 25% din resursele sistemului pentru o perioada mai mare de 90 secunde), prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul de gazduire fara nicio notificare.

Art. 7.4. Daca doriti folosirea de cron-job pe contul dvs. de gazduire web, va rugam sa tineti cont ca nu permitem rularea cronjob la o frecventa mai mica de 15 min. Scripturile care vor consuma multe resurse vor fi dezactivate.

Art. 7.5. Pachetele de gazduire web și reseller nu pot gazdui fisiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fisiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de gazduire gratuita, servicii de backup, WordPress MU.

 1. RESTRICTII

Art. 8.1. Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor FLEXIHOST fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.

Art. 8.2. Functii oprite pe serverele noastre:

Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
Deschiderea de fisiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc…
Art. 8.3. Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate in functie de metoda de trimitere:

Mesaje trimise prin sendmail, functia mail(): 50 / ora echivalentul a 1200 / zi;
Mesaje trimise prin SMTP: 50 / ora echivalentul a 1200 / zi.

 1. BACK-UP

Art. 9.1. Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale unui cont.

Art. 9.2. Conturile care depasesc 10 GB spatiu alocat pe server, vor fi excluse de la sistemul de backup.

 1. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Art. 10.1. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact si datele de facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Art. 10.2. Clientul este responsabil pentru mentinerea conditiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens, clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

Art. 10.3. Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau patch), la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverele FLEXIHOST. De asemenea, clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea FLEXIHOST. In caz contrar FLEXIHOST isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.

 1. RASPUNDERE LIMITATA

Art. 11.1. Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Art. 11.2. Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe flexihost.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Art. 11.3. Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.flexihost.ro, nu implica faptul ca societatea FLEXIHOST este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

Art. 11.4. FLEXIHOST nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.flexihost.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Art. 11.5. FLEXIHOST garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.flexihost.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al FLEXIHOST. De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.flexihost.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Art. 11.6. www.flexihost.ro si FLEXIHOST incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, FLEXIHOST nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al www.flexihost.ro este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Art. 11.7. Site-ul www.flexihost.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie. Societatea FLEXIHOST nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. FLEXIHOST nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. FLEXIHOST nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.flexihost.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Art. 11.8. FLEXIHOST ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor pentru a asigura buna functionare a serviciilor oferite.

Art. 11.9. FLEXIHOST nu este responsabila pentru retragerea anumitor scripturi oferite gratuit si nu ofera suport pentru aceste scripturi.

 1. TERMENI GENERALI

Art. 12.1. Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva. In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi apoi banii pentru serviciile de web hosting platite in avans. Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza.

Art. 12.2. Vom aloca toate resursele necesare in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Art. 12.3. Pentru clienti cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

Art. 12.4. Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

 1. RECLAMATII

Art. 13.1. Orice nemultumire legat de accesarea, inregistrarea pe FLEXIHOST, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la cursurile live si alte asemenea, ne va fi comunicata prin email la adresa contact@flexihost.ro.

Art. 13.2. Nemultumirea dvs referitoare la serviciile si produsele achizitionate va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucratoare.

Art. 13.3. Clientul declara ca este de acord să nu facă publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului FLEXIHOST prin aceste actiuni.

 1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Art. 14.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. are obligatia de a administra cu buna-credinta, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Art. 14.2. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, prestare de servicii si servicii de comunicatii electronice. Utilizatorii si clientii sunt in mod expres de acord cu oferirea de informatii catre FLEXIHOST, in mod corect, cu buna credinta si conform realitatii, si folosirea de catre Societate a acestora. Prin trimiterea de informatii catre FLEXIHOST se intelege oferirea, in cazul persoanelor fizice, a urmatoarelor: nume, prenume, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), email, iar in cazul persoanelor juridice a urmatoarelor: datele si elementele de identificare ale companiei (incluzand informatii financiare, portofoliu, strategii de piata si altele), precum si, in cazul ambelor situatii, trimiterea unor materiale, incluzand, exemplificativ, mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video, privitoare la serviciile pe care FLEXIHOST le presteaza pentru clientii cu care se afla in relatii contractuale.

Art. 14.3. Trimiterea de informatii ( mesaje, articole, informatii text, fotografii, date, clipuri audio/video ) catre FLEXIHOST de catre utilizatori sau clienti, folosind formularele de contact de pe www.flexihost.ro, utilizand posta electronica ( email ), utilizand serviciile Postei Romane sau de curierat reprezinta acceptul utilizatorului ca Societatea (M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L.) este libera de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, neexclusiv si pe termen nelimitat. Societatea poate sa prelucreze aceste infomatii prin orice mijloace, prin operatiuni precum: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, copierea, folosirea, publicarea online pe site-uri proprii sau pe site-uri ale tertilor, distribuirea/transferul catre terti, inclusiv in strainatate, catre alti distribuitori si contractori locali si din strainatate cu care Societatea este in relatii contractuale.

Art. 14.4. Societatea asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal si a celorlalte informatii. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite de catre dumneavoastra deliberat unor terti. Astfel, Societatea nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale din proprie initiativa, intr-un comentariu public, pe oricare dintre paginile site-ului FLEXIHOST. Societatea pastreaza informatiile trimise de catre dumneavoastra in baza de date si in conditii de siguranta, le prelucreaza conform legii, cu buna-credinta, in scopuri legitime. Pe viitor aceste informatii ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra sau, dupa caz, sa desfasuram viitoarea noastra relatie.

Art. 14.5. Prin participarea la unele servicii FLEXIHOST, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai Societatii, alte companii din acelasi grup cu Societatea, furnizori de servicii si bunuri.

Art. 14.6. Conform prevederilor legale aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la adresa contact@flexihost.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii, Bucuresti, Str. Miercani, Nr. 106D, Cam. 1, Sector 1 , in atentia departamentului de marketing. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Intelegeti si sunteti de acord ca opunerea la folosirea acestor informatii reprezinta imposibilitatea oferirii serviciilor de catre Societate si o absolva pe aceasta de orice raspundere in acest sens.

Art. 14.7. Societatea nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Art. 14.8. Daca utilizatorii FLEXIHOST trimit materiale solicitate sau nesolicitate, prin email sau orice alte canale de comunicare M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. ( Societatea ) isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale publice si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor.

Art. 14.9. FLEXIHOST poate folosi “cookies” (registri) pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca motorul de cautare este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

 1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Art. 15.1. Societatea ofera acces liber la www.flexihost.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe FLEXIHOST doar in scopuri personale, noncomerciale.

Art. 15.2. Dreptul de autor pentru toate informatiile aflate pe FLEXIHOST este detinut de Societate sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe www.flexihost.ro nu poate fi reprodus partial, in totalitate sau modificat fara acordul explicit, in avans si scris al Societatii. Continutul site-ului FLEXIHOST, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe www.flexihost.ro sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a afiliatilor/partenerilor sai.

Art. 15.3. Este interzisa crearea de legaturi intre site-ul FLEXIHOST si alte site-uri sau invers, fara un acord in avans scris al Societatii. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul anterior scris al Societatii, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care FLEXIHOST ar putea fi legat, pentru materialele publicate pe FLEXIHOST de catre alte persoane decat cele autorizate de Societate si isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea conform legilor in vigoare a oricarei actiuni de acest fel.

Art. 15.4. In cazul in care utilizatorii trimit diverse materiale (fotografii, imagini video, texte, etc), materiale cerute sau nu in paginile site-ului www.flexihost.ro, prin posta electronica, folosind formularele de contact de pe www.flexihost.ro sau orice alt mijloc de comunicare, Societatea isi rezerva dreptul de a hotari daca, cand, in ce conditii si unde respectivele materiale vor fi facute publice. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii in momentul trimiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor.

Art. 15.5. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Societate prin intermediul www.flexihost.ro intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Art. 15.6. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe www.flexihost.ro violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii printr-un email la adresa contact@flexihost.ro sau trimiterea unei cereri scrise, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii: Bucuresti, Str. Miercani, Nr. 106D, Cam. 1, Sector 1.

 1. Forta Majora

Art. 16.1. Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Art. 16.2. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

 1. Legea aplicabila

Art. 17.1. Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelege intervenita intre proprietarul site-ului www.flexihost.ro si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului www.flexihost.ro urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Bucuresti.

 1. Dispozitii finale

Art. 18.1. www.flexihost.ro este detinut de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L., care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul www.flexihost.ro sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul www.flexihost.ro va oferiti automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site-ul www.flexihost.ro.

Art. 18.2. M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe www.flexihost.ro, iar utilizatorii si Clientii au obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul www.flexihost.ro.

Art. 18.3. Clientii si utilizatorii au obligația de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site-ul www.flexihost.ro si nu pot pretinde si nu se pot apara cu necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe www.flexihost.ro, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe www.flexihost.ro ori in cazul solicitarii de prestare a unui anumit tip de servicii mentionat pe www.flexihost.ro.

Art. 18.4. Promotiile oferite de catre M&G BUSINESS STRATEGY S.R.L. sunt anuntate pe site-ul www.flexihost.ro. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe www.flexihost.ro si isi inceteaza valabilitatea in momentul inactivarii acestora pe www.flexihost.ro. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri.

Art. 18.5. Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/serviciilor disponibile pe www.flexihost.ro. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.