Flexi Host

FlexiHost - Ce trebuie sa stiu

Despre Noi

FlexiHost ofera servicii de gazduire, cloud based, orientate catre conversia de noi clienti. Scopul nostru este sa-ti oferim infrastructura necesara ca ideea ta sa creasca si sa se dezvolte. Noi ne ocupam de IT, tu de clienti.

Shared Hosting

Shared hosting (gazduire partajata) – aici tu folosesti o mica parte din resursele serverului, in functie de pachetul ales. Pentru a fi mai usor de inteles putem  face o anologie cu transportul in comun. Un server de shared hosting poate gazdui mai multe site-uri, de la cateva sute la cateva mii, in functie de resursele CPU RAM si SSD alocate. Aceste resurse se impart conturilor gazduite pe server, in functie de pachetul achizitionat.

AVANTAJE:

Este mai putin costisitor. Gazduirea shared ofera cea mai eficienta solutie de gazduire din punct de vedere al costurilor.

Este flexibil. Daca proiectul evolueaza, se poate face upgrade la urmatorul plan de gazduire fara probleme și fara downtime aproape instant.

Este usor de auto-gestionat. Aveti acces la Cpanel de aici poti adauga cu usurinta o adresa de email, seta versiunea PHP si multe altele.

Poti gazdui mai multe domenii. Poti contecta mai multe domenii la un singur cont de gazduire.

Acces la pachetul WP Management.  Prin WP Management noi ne ocupam de optimizarea, actualizarea si securizarea platformei WordPress

Managed VPS

Managed VPS – Servere virtuale private.  Un server virtual optimizat pentru site-ul tau, aici ai optiuni de configurare nelimitate.  Cu sau fara panou de control. Toate VPS-urile oferite de FlexiHost au activa optiunea de management al sistemului de operare.  VPS-urile nu se livreaza cu acces la contul root. 

Cloud Services

Infrastructure as a Service acceleraza-ti digitalizarea afacerii tale, optimizeaza costurile si creste securitatea. Infrastructura proprie, private cloud, iti ofera o maxima flexibilitate si scalabilitate a infrastructurii IT a afacerii tale. 

  • solutii privind migrarea infrastructurii fizice intr-un mediu virtualizat
  • implementare de Private Cloud (VMware, Proxmox)
  • migrarea infrastructurii interne catre un Public Cloud in vederea replicarii serviciilor fail over si Recovery of Disaster

Suport

Ai intrebari legate de contul cpanel, probleme legate de email, spatiul countului sau versiuni php? Daca da poti deschide un tichet de suport din cont sau trimite email la suport@flexihost.ro. Te ajutam cu mare drag. 

Suportul standard este oferit doar prin email. Servicile de gazduire insotite de un pachet de management au inclus si suport telefonic

Stii momentul in care lucrezi la site si ceva nu merge cum ar trebui si nu stii pe cine sa intrebi? Ai vazut o functionalitate pe un alt site si trebuie neaparat sa o ai si tu. Iti stam la dispozitei sa te ajutam cu modificari la site-ul tau WordPress. Dar si cu actualizarile temei de WordPress si a plugin-urilor , bineintels insotite de o verficarea a functionalitati si un backup in caz de probleme. Totul inclus in pachetul de management Easy WP. 

In cazul in care exista mai multe solicitari simultane prioritatea in solutionarea solictarilor de suport este:

  1.  Solutii IaaS (Infrastructure as a Service)
  2. Servicii ce au inclus un pachet de management
  3. Servicii VPS
  4. Servicii Shared Hosting